Educative

De ce jucarii de lemn?

Vezi 7 motive pentru a alege jucării din lemn

Jucăriile din lemn sunt realizate cu atenție pentru a încuraja copiii să exploreze, să experimenteze, să-și folosească imaginația și, poate cel mai important, să se joace. Prin urmare, sunt utilizate pe scară largă de copiii de toate vârstele. În cea mai mare parte, jucăriile din lemn sunt jucării educaționale concepute pentru a încuraja copiii mici să descopere lucruri noi și să fie creativi. În afară de asta, mai este un lucru important de spus, sunt fabricate din materiale naturale și nu conțin substanțe toxice.

Omida cu 5 Coloane

De ce să alegi jucării din lemn pentru copii?

Astăzi, marea majoritate a jucăriilor sunt făcute din plastic. Sunt colorate, cu accesorii, baterii și cu sau fără sunet. Jucăriile din lemn vin în diferite forme, dimensiuni și culori, sunt considerate sigure și durează mult timp. Marea majoritate a acestora sunt considerate jucării educative care se pot adapta unei perioade mai lungi de dezvoltare a copiilor.

De la mingi de activitate pentru copii sub vârsta de un an, jucării care antrenează abilitățile motorii și ajută la dezvoltarea coordonării, până la jucării care sunt utilizate direct în procesul educațional: ceasuri de lemn sau jocuri de adunare și scădere potrivite pentru învățarea numerelor și a modului de funcționare a ceasurilor, cu elemente simple. adunarea și scăderea numerelor Scăderea. Aceste jocuri aparțin unei categorii care nu numai că stimulează abilitățile de matematică și dezvoltă concentrarea. Dar sunt realizate din lemn și respectă standardele europene de calitate.

Trasare Litere si Cifre Wood Tracing Board

Cu toate acestea, fiecare jucărie are avantajele ei și este potrivită pentru o anumită vârstă. De data aceasta am încercat să găsim câteva avantaje care fac jucăriile din lemn potrivite copiilor de toate vârstele. Iată cum am venit cu 7 motive pentru a alege jucăriile din lemn:

  1. Sunt realizate numai din materiale naturale, iar vopseaua folosită este non-toxică
  2. Sunt durabile și pot dura generații
  3. Datorită manevrării atentă, sunt plăcute la atingere și stimulează atingerea
  4. Piesele au margini rotunjite pentru a evita piesele mici care ar putea fi înghițite
  5. Sunt jucării educaționale care încurajează creativitatea, dezvoltarea motrică fină și coordonarea ochi-mână
  6. Jucăria este ușor de întreținut și poate fi curățată cu o cârpă umedă în timp ce curățați mobila
  7. Ele fac parte din linia Montessori de jucării practice

În categoria jucării din lemn sunt incluse jucăriile care pot fi trase, împinse sau plimbate în orice fel; jucării care ajută la rezolvarea problemelor și la dezvoltarea abilităților, precum puzzle-urile sau jucăriile care încurajează recunoașterea formelor și culorilor, orientarea în spațiu.

Suntem siguri că aceste jucării au mai multe beneficii sau utilizări, iar dacă le folosiți acasă, vă încurajăm să ne spuneți ce părere aveți despre jucăriile din lemn.

Recomandari de jucarii de lemn JUCARIADA

1 thoughts on “De ce jucarii de lemn?

  1. Sorina spune:

    Acest blog a fost… cum sa spun? Relevant!! In sfarsit am gasit ceva care m-a ajutat. Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *