CATEVA CUVINTE DESPRE NOI​

Lucrul în echipă bine coordonat vorbește despre noi

Iubim ceea ce facem

Facem asta de 6 ani deja și fără pasiune nu cosideram că am fi ajuns aici. Ne axăm pe seriozitate și respect pentru clienți, iar aceste două lucruri le putem dovedi doar prin calitatea produselor și servicilor oferite.

Progresul nostru in lucru

Desi suntem la cel de-al 3 lea magazin online nu dorim sa ne oprim aici. Speram ca in anul urmator sa atingem numarul de 6 magazine in domeniul online.

Despre magazinul nostru in online

Suntem pe piata din anul 2016 in principal activand pe platforma eMag dar anul acesta am acceptat provocarea unui magazin online.

După o lungă perioada de vânzări în domenul online doar cu ajutorul platformelor, am decis  ne deschidem primul nostru magazin online. Sdxmarket este numele primului magazin online construit de la 0.

De-a lungul anilor am reușit să selectăm pe criterii de calitate, seriozitare și competență atât furnizorii cât și partenerii noștri cu magazine de profil din țară.

Dorința noastră nu s-a oprit aici deoarece în anul 2022 am reușit să deschidem încă două magazine în domeniul online; primul fiind Jucariada.ro, un magazin de jucării din lemn. Am decis să optăm spre jucăriile de lemn oferind o calitate superioară.

Și nu în ultimul rând al doilea magazin online din anul 2022 fiind chiar craciunfericit.ro, un magazin de sezon oferind bucurie și bunăstare clienților prin decorațiuni și instalații menite sărbătorilor de iarnă.

CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Echipa noastra

Un grup de prieteni buni ce am decis sa plecam impreuna la drum.

Topa Proca Daniel

FONDATOR

Nicolaescu Nicoleta

FONDATOR

Ionita Alexandru

FONDATOR

Lucrăm prin toate aspectele la planificare

2016
NE-AM LANSAT IN
25000
CLIENTI MULTUMITI
3
MAGAZINE ONLINE
3500
PRODUSE DISPONIBILE